AcroYoga Workshop HotYogaMalmö / MalmöAcroYoga Nybörjar Workshop

20 of September 2014 • Malmö - Sweden


Ingen partner behövs !
Inga förkunskaper krävs !

AcroYoga
AcroYoga förenar yogans andliga visdom, akrobatikens dynamiska kraft och den kärleksfulla vänligheten 'Metta' i thaimassage. Genom att blanda dessa kunskaper får vi AcroYogan som odlar förtroende, lekfullhet och gemenskap. AcroYoga är en interpersonlig form av yoga där vi lämnar vår egen matta och delar med andra.

Workshop
På denna nybörjarkurs kommer vi prova på lita av de olika delarna av AcroYogan så som yoga i cirkel, partner yoga, armbalanser, akrobatisk flygning, terapeutisk flygning och thaimassage. AcroYoga utövas i en säker, stödjande och rolig miljö. Våra huvudsakliga verktyg är tyngdkraft, känslighet, närvaro och att släppa taget, känna efter på djupet och bara vara. Öva upp sin tillit till varandra. Ge och få stöd. Andas in, andas ut.

Ingen förkunskap krävs, ingen partner behövs. Vi arbetar tillsammans i olika gruppkonstellationer samt i cirkel med alla i en avslappnad atmosfär som snabbt fylls av skratt och glädje. Ingen brådska, ingen konkurrens, målet är att ha kul och njuta av tiden tillsammans.

Lärare
Nina & Boris är certifierade AcroYoga lärare som inbjuder till seriös lekfullhet, ödmjuk koncentration och full närvaro. Med deras varmhjärtade pedagogik kan alla känna sig välkomna att utforska sina möjligheter steg för steg. Boris och Nina förenar sina olika bakgrunder från yoga, dans, cirkus och kung fu. På den vägen fann de AcroYogan 2009 och utbildade sig som lärare år 2010 med Jenny Sauer-Klein och Jason Nemer samt fortbildningskurs för lärare år 2012. De undervisar och uppträder tillsammans och brinner för att dela med sig av AcroYoga glädjen var de än sätter sina fötter.

Datum
Lördag 20 september / 14:00-16:00

Studio
Hot Yoga Malmö
Kattsundsgatan 8
Malmö, Sweden

Pris
Investering: 195kr
Studenter, 18 och yngre, 65 och äldre: 95kr
Minimum deltagare: 10
Boka nu!

Mer Info
www.AcroBhakti.com
www.AcroYoga.org

Sign up
www.HotYogaMalmo.se

Nina & Boris
Certified AcroYoga Teachers
Certifierade AcroYoga Lärare
Profesores certificados de AcroYoga
♥☀✈

@title1: "AcroYoga Nybörjar Workshop"; @city: "Malmö"; @country: "Sweden"; @date: "2014.09.20"; @dateExpire: "2014.09.20"; @dateLong: "20 of September / 2014"; @dateShort: "20.Sep.2014"; @tag: "ws";