AcroYoga för Nybörjare / MalmöAcroYoga för Nybörjare

Söndagen 1 december 2013


AcroYoga förenar yogans andliga visdom, akrobatikens dynamiska kraft och den kärleksfulla vänligheten 'Metta' i thaimassage. Genom att blanda dessa kunskaper får vi AcroYogan som odlar förtroende, lekfullhet och gemenskap. AcroYoga är en interpersonlig form av yoga där vi lämnar vår egen matta och delar med andra.

På denna nybörjarkurs kommer vi prova på lita av de olika delarna av AcroYogan så som yoga i cirkel, partner yoga, armbalanser, akrobatisk flygning, terapeutisk flygning och thaimassage. AcroYoga utövas i en säker, stödjande och rolig miljö. Våra huvudsakliga verktyg är tyngdkraft, känslighet, närvaro och att släppa taget, känna efter på djupet och bara vara. Öva upp sin tillit till varandra. Ge och få stöd. Andas in, andas ut. Ingen förkunskap krävs, ingen partner behövs. Vi arbetar tillsammans i olika gruppkonstellationer samt i cirkel med alla i en avslappnad atmosfär som snabbt fylls av skratt och glädje. Ingen brådska, ingen konkurrens, målet är att ha kul och njuta av tiden tillsammans.

Datum
Söndagen 1 december 2013 kl 15-17.30

Pris
300 kr

Studio
Yoga Kendra
Friisgatan 6c, Malmö

Information
För anmälan och övrigt schema på Yoga Kendra håll utkik på deras hemsida www.yogakendra.se.
För frågor om kursen: info@acrobhakti.com

Nina & Boris
Certifierade AcroYoga Lärare
♥☀✈

@title1: "AcroYoga för Nybörjare"; @city: "Malmö"; @country: "Sweden"; @dateLong: "1 of December / 2013"; @dateShort: "1.Dec.2013"; @dateExpire: "2013.12.01";