Workshop med Gabi Thom / Malmö

AcroYoga Workshop med Gabi och Thom

31 Maj - 2 Juni / 2013 • Malmö - SverigeDATUM & TID:
• 31 maj - 2 juni
• Fre kl 19.00 - 21.00
• Lör kl 10.00 - 13.00 & 15.00 - 18.00
• Sön kl 10.00 - 13.00

KOSTNAD:
Betalning senast 10 april: Early Bird 1200 SEK
Betalning efter 10 april: 1350 SEK

ANMÄLAN & FRÅGOR:
info@acrobhakti.com

Träna styrka, närvaro och flygning tillsammans med en härlig grupp öppna människor! Kursen är för dig som vill ha en genomgång av grunderna till AcroYoga eller har tidigare erfarenhet och vill lära dig mer akrobatisk- och terapeutisk flygning.

FREDAG:
Introduktion till helgen då vi går igenom grunderna i akrobatisk partnerbalans och akrobatisk flygning. Släpp lös lekfullheten, experimentera och prova på nya spännande partner balans-övningar! Klassen avslutas med terapeutisk flygning och avslappnande thai massage som skapar närvaro och balans.

LÖRDAG:
Yoga uppvärmning med inslag av akrobatiska övningar för att träna styrka och smidighet. På förmiddagen lägger vi fokus på akrobatisk flygning och tränar på en serie av flygposer sammansatta till ett flöde. Du får träna på att basa, flyga och passa och olika tekniker för att hitta styrka och flexibilitet! På eftermiddagen går vi djupare in i terapeutisk flygning och ett avslappnande thaimassage flöde.

SÖNDAG:
Påbyggnad av lördagens akrobatiska flygning, nya utmaningar med fokus på alla dina sinnen. Utvecklar dina flygkunskaper och tränar tillit och öppnar upp för kreativitet! Avslutas med balanserande thai massage.

OM LÄRARNA:
• GABI
är en av de absoluta pionjärerna inom AcroYoga i Sverige och är en av de 3 certifierade AcroYoga lärarna i vårt avlånga land. Med sin bas i Stockholm AcroYogar hon runtom världen och kommer till vår glädje till Malmö för att dela med sig av sitt alldeles personliga, charmiga och kunniga sätt att sprida AcroYoga upplevelsen omkring sig.
http://www.acroyoga.org/app-teacher-directory/gabriella-bergback
• THOM
träffade vi första gången i södra Brasilien 2011. En resande yogi, musiker och så klart AcroYogi som inspirerar med sin klarhet, energi och balans mellan djup reflexion och energisk lekfullhet.
http://www.acroyoga.org/app-teacher-directory/thomas-arta

VÄLKOMNA !

+++

PS. Efter kursen går AcroYoga karavanen vidare till Yogafestivalen på Öland. Vem ska med ?!
www.spaceoflove.nu

Gabi & Thom
Certifierade AcroYoga Lärare
♥☀✈

@title1: "AcroYoga med Gabi & Thom"; @city: "Malmö"; @country: "Sweden"; @dateLong: "31.May-2.June / 2013"; @dateShort: "31.5-2-6.2013"; @dateExpire: "2013.06.03";