AcroYoga Flow Workshop / UmeåAcroYoga Flow Workshop

10-12 Maj / 2013 • Umeå - Sverige

med Boris & Nina

Flow kan betyda så många saker. Allt från vattnets dans till rörelse i kropp och sinne. Att känna flow är ett tillstånd av klarhet och närvaro där man är i kontakt med sig själv och sin omgivning. Här och nu, redo att njuta av livet och ta reda på hur bitarna passar ihop i pusslet. Vi upplever alla detta ibland och vet vilken magi som det skapar i våra liv.

Om AcroYoga
AcroYoga förenar yogans andliga visdom, akrobatikens dynamiska kraft och den kärleksfulla vänligheten inneboende i olika traditioners läkekonst. Speciellt då thaimassage som är en slags meditation i ‘Metta’ som betyder just kärleksfull vänlighet. Genom att blanda kunskaper från dessa tre traditionella uttryck får vi AcroYogan som odlar förtroende, lekfullhet och gemenskap. En kul och ny träningsform med många olika möjligheter, allt från det mer introspektiva, helande och inlyssnande till det mer extroverta, utrycksfulla och glädjespridande. AcroYoga är en interpersonlig yoga där vi lämnar vår egen matta och tränar tillsammans med andra. Mycket går ut på att använda sin egen och varandras kroppsvikt för att öva upp styrka, koordination och smidighet samt hjälps vi åt att varva ned, slappna av och finna nuet. Allting går metodiskttillvägagångssätt som skapar en process som är säker, rolig och lättillgänglig.

Workshop / Struktur
Denna workshop är baserad på sekvensen 'Peaceful Warrior Flow'. En form som väcker vår inre balans och styrka på ett lekfullt och inspirerande sätt genom asana, flygning, partner flow och inspiration från Boris och Ninas bakgrund i dans och kung fu. Fredag är öppet för alla, så om du är nyfiken är det din chans att komma och prova. Lördag går vi igenom olika moment och detaljer som används i sekvensen. Framförallt blir det en hel del akrobatisk flygning. På söndag kommer vi lägga de sista bitarna i pusslet, få djupare kontakt med materialet, varandra och känna flödet.

Förkunskaper
Denna workshop är utformad för att passa både nyfikna nybörjare och erfarna AcroYogis som letar efter ny inspiration. Ingen partner behövs, vi arbetar tillsammans i olika gruppkonstellationer och även i cirkel med alla närvarande.

Lärare
Nina & Boris är certifierade AcroYoga lärare som inbjuder till seriös lekfullhet och full närvaro. Med deras varmhjärtade pedagogik kan alla känna sig välkomna att utforska sina möjligheter. Boris och Nina förenar sina olika bakgrunder från yoga, dans, cirkus och kung fu och finner sin gemensamma nämnare i rörelse och kreativitet med en livsbejakande attityd. På den vägen fann de AcroYogan och har utbildat sig med grundarna Jenny Sauer-Klein och Jason Nemer (AcroYoga Teacher Training level 1 år 2010+level 2 år 2012). De undervisar och uppträder tillsammans och brinner för att dela med sig av AcroYoga glädjen var de än sätter sina fötter.

Tider
Fredag: 18:00-20:30
Lördag: 10:30-13:00 + 15:00-18:00
Söndag: 10:00-13:00 + 15:00-18:00

Studio
Mya Studio
Sveagatan 6 Umeå

Kostnad
Early Bird till och med 12 april: 1400kr
Därefter: 1600kr
Endast fredag: 300kr

Anmälan
info@myaflow.se

Frågor
nina@acroyoga.org

Mer Info
www.myaflow.com
www.acroyoga.org

Nina & Boris
Certifierade AcroYoga Lärare
♥☀✈

@title1: "AcroYoga Flow Workshop"; @city: "Umeå"; @country: "Sweden"; @dateLong: "10-12 of May / 2013"; @dateShort: "10-12.May.2013"; @dateExpire: "2013.05.13";