AcroYoga Grundkurs / MalmöGrundkurs i AcroYoga

18-20 Januari / 2013 • Malmö - Sverige

med Boris & Nina

AcroYoga
AcroYoga förenar yogans andliga visdom, akrobatikens dynamiska kraft och den kärleksfulla vänligheten inneboende i olika traditioners läkekonst. Speciellt då thaimassage som är en slags meditation i 'Metta' som betyder just kärleksfull vänlighet. Genom att blanda kunskaper från dessa tre traditionella uttryck får vi AcroYogan som odlar förtroende, lekfullhet och gemenskap.

Grundkurs
På denna grundkurs kommer vi känna på de olika aspekterna av AcroYoga praktiserandet så som yoga i cirkel, partner yoga, thaimassage, terapeutisk flygning, akrobatisk grundteknik, parakrobatik, inversioner och mycket lek. AcroYoga utövas i en säker, stödjande och rolig miljö. Våra huvudsakliga verktyg är tyngdkraft, känslighet, närvaro och att släppa taget, känna efter på djupet och bara vara. Öva upp sin tillit till varandra. Ge och få stöd. Andas in, andas ut. Ingen förkunskap krävs, ingen partner behövs. Vi arbetar tillsammans i olika gruppkonstellationer samt i cirkel med alla i en avslappnad atmosfär som snabbt fylls av skratt och glädje. Ingen brådska, ingen konkurrens, målet är att ha kul och njuta av tiden tillsammans.

Alla nivåer välkomna.
Ingen partner behövs.
Inga förkunskaper krävs.

Lärare
Nina & Boris är certifierade AcroYoga lärare som inbjuder till seriös lekfullhet, ödmjuk koncentration och full närvaro. Med deras varmhjärtade pedagogik kan alla känna sig välkomna att utforska sina möjligheter steg för steg. Boris och Nina förenar sina olika bakgrunder från yoga, dans, cirkus och kung fu. På den vägen fann de AcroYogan 2009 och utbildade sig som lärare år 2010 med Jenny Sauer-Klein och Jason Nemer samt fortbildningskurs för lärare år 2012. De undervisar och uppträder tillsammans och brinner för att dela med sig av AcroYoga glädjen var de än sätter sina fötter.

Tider:
Fredag 18: 19-21
Lördag 19: 10-13 + 15-18
Söndag 20: 10-13 + 15-18

Studio:
YogaKendra
Norra Valgatan 54
Malmö

Kostnad:
1200 kr Early Bird tom 21 december
1350 kr efter 21 december

Anmälan & Frågor:
info@acrobhakti.com

Mer Info:
www.YogaKendra.se
www.AcroYoga.org

Nina & Boris
Certifierade AcroYoga Lärare
♥☀✈


@title1: "Grundkurs i AcroYoga"; @city: "Malmö"; @country: "Sverige"; @dateLong: "18-20 of January / 2013"; @dateShort: "18-20.01.2013"; @dateExpire: "2013.01.21";